Boekweitpannenkoeken met guacamole

4
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de melk lauw. Los de gist op in een ½ kopje van de lauwe melk.
  • 2 Meng de tarwebloem met de boekweitbloem. Maak een putje in het midden en giet hierin de melk waarin de gist werd opgelost en de eieren. Meng voorzichtig. Voeg de rest van de melk toe en mix om een glad deeg te bekomen. Dek het deeg af en laat het rusten op een warme plek, gedurende ongeveer 1 uur.
  • 3 Snij de avocado’s in twee, haal de steen eruit en pel ze. Plet het vruchtvlees met een vork en meng met de gesnipperde ui, de koriander, het limoensap en de tomaat. Kruid bij met peper en zout.
  • 4 Verwarm in de pan een streepje arachideolie en bak de pannenkoek goudgeel aan beide kanten.
  • 5 Serveer hem gegarneerd met de guacamole, de maïs en de geraspte manchego. Vergezel van een salade van Romeinse sla.

Boekweitpannenkoeken met guacamole is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Boekweitpannenkoeken
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde Boekweitpannenkoeken
20-30 min -
Bekijk recept
Boekweitpannenkoeken Met Spek
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Boekweitpannenkoeken van tante Julia
0 min
Bekijk recept