Omelet met frambozen, amandelen en mascarpone

2
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de geschaafde amandelen in een antikleefpan zonder toevoeging van vetstof.
  • 2 Meng de mascarpone met de helft van de amaretto en een derde van de suiker. Zet opzij.
  • 3 Gebruik de garde om de eieren los te kloppen met het amandelpoeder, de rest van de amaretto en de rest van de suiker.
  • 4 Verwarm de boter in een kleine pan. Giet er het eimengsel in en laat stollen zoals een klassieke omelet. Verdeel, wanneer de omelet nog vrij smeuïg is, de frambozen over één helft. Klap de omelet dicht en laat nog 1 min. bakken.
  • 5 Bestrooi met de geschaafde amandelen en serveer warm met de mascarpone.

Omelet met frambozen, amandelen en mascarpone is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept