Omelet met dragon en tapenade van gedroogde tomaat, grijze garnalen en zure room

10
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de eieren en klop ze los, kruid met peper en zout en veel verse gehakte dragon.
  • 2 Bak hiervan omeletten en laat ze nadien afkoelen. Doe de zongedroogde tomaten in een blender en mix ze tot een tapenade.
  • 3 Besmeer nu de koude omeletten met de tapenade en rol de omelet strak op tot je een roulade hebt.
  • 4 Snij de omelet in schijfjes van 1 cm dikte. Leg dit op een bordje en spuit er met een spuitertje een bolletje natuur zure room op, leg er enkele garnaaltjes op en werk af met een takje roomse kervel.

Omelet met dragon en tapenade van gedroogde tomaat, grijze garnalen en zure room is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept