1 Voor het pannenkoekenbeslag giet je de melk in een mengschaal en breek je er de eieren in. Klop goed los. Voeg de bloem toe en roer verder. Hak de dragon grof en voeg bij het pannenkoekendeeg. Zet even apart.
2 Bereid de bechamelsaus. Smelt hiervoor de boter in een potje op een zacht vuur. Voeg de bloem toe en roer goed met een klopper. Laat goed drogen, zodat de bloemsmaak verdwijnt, maar roer regelmatig. Voeg de melk beetje bij beetje toe onder voortdurend roeren zodat de saus bindt. Laat even zachtjes doorkoken en voeg er op het einde de gemalen kaas en de helft van de grijze garnalen bij.
3 Zet een pannenkoekenpan op het vuur en laat heet worden. Vet de pan in met een beetje boter. Giet een lepel pannenkoekenbeslag in de pan en laat de bovenkant drogen. Draai voorzichtig om en laat de andere kant nog even bakken. Herhaal tot het pannenkoekenbeslag op is. Vet de pan regelmatig opnieuw in.
4 Vouw de pannenkoeken dubbel en serveer er de bechamelsaus bij. Werk af met de overige garnalen en enkele plukjes dragon. Snijd de limoen in partjes en geef deze erbij.
Pannenkoek met kaassaus en grijze garnalen is een recept van Delhaize