1 Gebruik een vlijmscherp mes en hak het rundvlees superfijn. Kruid met zout en peper en roer er wat olijfolie door. Bewaar in de koelkast.
2 Bereid ondertussen de dressing. Neem een hoge maatbeker en meng er de eidooier, de mosterd, de natuurazijn en het water in. Meng er de worcestersaus, de tabasco en enkele zoute ansjovisfilets onder. Mix met de staafmixer en voeg de olie beetje bij beetje toe tot je een gebonden saus hebt. Lepel er de yoghurt onder en kruid extra indien nodig.
3 Pel de sjalot en snipper fijn, samen met de kappertjes en de augurken. Spoel de tuinkers en laat goed uitlekken.
4 Snijd dikke boterhammen van het zuurdesembrood en toast ze even.
5 Lepel op elk stuk brood een portie gehakt rundvlees. Strooi er een beetje fijne sjalot, augurken en kappertjes over, werk de toast af met toefjes tuinkers en lepel tenslotte wat dressing over de toast kannibaal.