Cappuccino met grijze garnalen, amandelen en lichte kerrie

8
35 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snij de wortelen in plakjes.
  • 2 Fruit ze op een zacht vuur in een stoofpan met 2 eetlepels arachideolie.
  • 3 Voeg na 5 min. het kerriepoeder en de amandelen toe, meng 1 min., doe er dan 1,2 l water bij en de verbrokkelde bouillonblokjes.
  • 4 Breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 20 min. op een heel zacht vuur sudderen.
  • 5 Laat 5 min. rusten, mix goed en breng op smaak.
  • 6 Net voor het serveren: klop de room half op in een kom en kruid met peper en zout.
  • 7 Schep 1 eetlepel grijze garnalen in elke kop, giet er de hete soep bij en lepel er wat room bovenop.
  • 8 Bestrooi met fijngehakte koriander en dien op.

Cappuccino met grijze garnalen, amandelen en lichte kerrie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika-cappuccino
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kindercappuccino
10 min
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept