Tomatensoep met pestobroodjes

4
20 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de broodjes: haal de lapjes baguettedeeg los, bestrooi met bloem. Bestrijk dun met pesto, strooi er dan de pijnboompitjes op. Rol op en snij in 4 dikke plakken.
  • 2 Leg de plakken op een bakplaat, bestrijk ze met het losgeklopt ei en bak ze op 225°C goudbruin gedurende 15 minuten.
  • 3 Voor de soep: verwarm de tomatensoep met rozemarijnblaadjes, basilicum en laurier. Blijf roeren en laat 5 minuten zachtjes trekken.
  • 4 Neem de laurierblaadjes uit de soep. Snij de kerstomaatjes in vieren, de bosuitjes in ringen. Breng de soep op smaak met zout en peper.
  • 5 Verdeel de stukjes tomaat en uienringetjes over 4 borden of koppen, schep de soep erop. Versier met een lepel room. Serveer de soep met de (nog warme) broodjes.

Tomatensoep met pestobroodjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pestobroodjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep met pestobroodjes
0 min
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept