Gazpacho komkommer-groene appel

4
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de ongeschilde, in blokjes gesneden komkommer in de beker van de mixer of blender. Voeg het broodkruim toe, het citroensap, de geschilde en in blokjes gesneden appel, het gesnipperde lente-uitje, peper, zout en het ijskoude water. Mix tot een homogene gazpacho.
  • 2 Dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast.
  • 3 Serveer heel koel (voeg ijsblokjes toe indien nodig).

Gazpacho komkommer-groene appel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept