2 Pel de ui en hak hem fijn. Maak de boontjes schoon en snij ze in kleine stukjes. Maak de slablaadjes schoon, was ze, zwier ze droog en snij ze in fijne reepjes.
3 Fruit de stukjes ui 3 minuten in de warme olie. Voeg er de bouillon, de boontjes, de erwten en de slablaadjes aan toe. Dek het geheel af, breng aan de kook en laat 15 minuten op een matig vuur koken.
4 Snij de biefstuk in kleine reepjes en laat deze gedurende twee minuten goudbruin worden in een bakpan met warme boter. Bestrooi met zout en peper.
5 Mix de soep als ze gaar is, maar zorg ervoor dat er hele stukjes groenten in blijven zitten.
6 Voeg de stukjes biefstuk toe aan de soep, controleer of ze voldoende gekruid is en laat ze nog 5 minuten op een matig vuur doorkoken.
Groene soep met fijne schijfjes rundvlees is een recept van Delhaize