Lichte zeevruchtensoep met kokosmelk

4
20 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de schaaldierenbouillon, de gesneden wortelen en prei in een grote kookpot.
  • 2 Voeg zout en peper toe en breng het geheel aan de kook.
  • 3 Verminder het vuur en laat nog 15 minuten zacht doorkoken.
  • 4 Leg hierin de zeeduivelmoten en de sint-jakobsnoten.
  • 5 Voeg de witte wijn, de helft van de saffraanstampers en de gehakte koriander toe. Laat doorkoken tot de bouillon begint te borrelen.
  • 6 toe. Laat doorkoken tot de bouillon begint te borrelen. Verwijder de zeeduivel en de sint-jakobsnoten en houd ze warm.
  • 7 Giet de kokosmelk in het kookvocht en laat gedurende 3 minuten op een matig vuur sudderen.
  • 8 Schik een zeeduivelmoot, een sint-jakobsnoot en een portie krabvlees in een voorverwarmd diep bord.
  • 9 Versier de borden met de resterende saffraanstampers en korianderblaadjes.

Lichte zeevruchtensoep met kokosmelk is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept