Vissoep (zuppa di pesce)

4
35 min
Soep
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de zee-amandelen en de mosselen opengaan in 1 EL olie en 5 cl wijn.
  • 2 Fruit de knoflook met de rest van de olie in een grote stoofpan.
  • 3 Voeg de tomaten en 20 cl water toe en laat 10 min. koken op een hoog vuur.
  • 4 Doe de inktvisringen erbij en laat nog 10 min. koken op een middelmatig vuur.
  • 5 Vervolledig met de poonfilets, de resterende wijn en na 5 min. de langoustinestaarten.
  • 6 Laat 5 min. sudderen en werk af met de schelpdieren, de peterselie, de zee-amandelen, de mosselen en het gefilterde braadsap. Schep 1 min. om en dien op.

Vissoep (zuppa di pesce) is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Vis (risotto Con Pesce)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crostini Con Pesce
0-10 min -
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept