1 Laat de zee-amandelen en de mosselen opengaan in 1 EL olie en 5 cl wijn.
2 Fruit de knoflook met de rest van de olie in een grote stoofpan.
3 Voeg de tomaten en 20 cl water toe en laat 10 min. koken op een hoog vuur.
4 Doe de inktvisringen erbij en laat nog 10 min. koken op een middelmatig vuur.
5 Vervolledig met de poonfilets, de resterende wijn en na 5 min. de langoustinestaarten.
6 Laat 5 min. sudderen en werk af met de schelpdieren, de peterselie, de zee-amandelen, de mosselen en het gefilterde braadsap. Schep 1 min. om en dien op.
Vissoep (zuppa di pesce) is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)