Zoek
Velouté van grijze garnalen met venkel
4
35 min
Delhaize
Soep
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 blokje ontvette gevogeltebouillon
1 bol venkel
fleur de sel
250 g gepelde grijze garnalen
1 teentje look
20 cl magere melk
peper van de molen
1 sjalot
Bereiding
1
Maak de bol venkel schoon door de te harde kern te verwijderen. Doe hem in een kookpan, samen met de sjalot en de gehakte look.
2
Doe de gevogeltebouillon erbij en zet onder water. Laat koken totdat de groenten gaar zijn. Neem van het vuur en giet de melk erbij.
3
Leg enkele garnalen opzij en doe de rest in de soep. Mix deze tot een gladde soep.
4
Kruid naar smaak met zout en peper.
5
Doe in elk bord 1 portie soep. Doe daarbij enkele garnalen en versier met venkellof. Dien lauw op.
Velouté van grijze garnalen met venkel is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept