Maaltijdsoep van de visser

4
35 min
Soep
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de fijngesnipperde ui in de olie in een stoofpot op zacht vuur.
  • 2 Voeg na 5 min. het geperste knoflookteentje toe en de fijngesneden venkel (bewaar het groene loof). Meng 2 min., voeg dan de in kleine blokjes gesneden aardappelen toe, evenals de tomaten, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden. Meng 1 min., doe er de witte wijn bij, 50 cl water, het verkruimelde bouillonblokje en het saffraanpoeder. Breng aan de kook, verlaag het vuur en laat 15 min. sudderen op heel zacht vuur met het deksel op de pot.
  • 3 Voeg de in blokjes gesneden vis toe en laat nog 3 min. zacht koken. Doe er dan de garnalen bij, meng en neem van het vuur.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout en dien warm op, bestrooid met het geciseleerde venkelloof.

Maaltijdsoep van de visser is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Viskoekjes met verse peterselie
Bekijk recept
Rendiercupcakes van Arianne Visser
45 min-
Bekijk recept

Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aard­ap­pel­prei­soep met zalm­bal­le­tjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep van geroosterde puntpaprika met groentechips
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep van savooiekool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept