Gazpacho van meloen en venkel

4
20 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de korsten van het brood en week de sneetjes in water tot ze zacht zijn. Knijp goed uit en zet even opzij.
  • 2 Schil en halveer de meloenen, verwijder de pitten. Maak de venkel schoon en snijd hem grof.
  • 3 Pureer de meloen en de venkel met het brood, de olijfolie, de azijn en enkele ijsblokjes en een scheutje koud water glad in de keukenmachine (eventueel in porties). Breng op smaak met bieslooksnippers, zout en paprikapoeder. Laat afkoelen in de koelkast.
  • 4 Serveer de meloengazpacho ijskoud en werk af met sprietjes bieslook.

Gazpacho van meloen en venkel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept