Soep van aardappels en knapperige zwarte bloedworst

4
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de in rondjes gesneden prei gedurende twee min in een stoofpot met de olie. Voeg er de geschilde en in blokjes gesneden aardappels bij en de kerveltakjes. Overgiet met warm water envoeg er de gevogeltebouillon, het laurierblad en peper aan toe.
  • 2 Breng aan de kook en laat 20 min sudderen. Pureer (of mix) en doe opnieuw in de kookpot. Voeg de melk erbij, kruid naar smaak en houd warm.
  • 3 Snijd voor het opdienen de bloedworst in dikke plakjes. Verwarm olijfolie in een pan. Doe de plakjes in de pan en laat ze snel bakken, waarbij je ze eenmaal omdraait.
  • 4 Doe de soep in borden die je versiert met de plakjes bloedworst en kerveltakjes.

Soep van aardappels en knapperige zwarte bloedworst is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Andijviestamppot met bloedworst, spek en appel
30 min-
Bekijk recept
Omelet met bloedworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloedworst met appel special
0 min
Bekijk recept
Bloedworst en appel, linzensalade met uitgebakken
0 min
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept