Velouté van amandelen, salie en pompoenzaadolie

4
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de sjalot en bak hem lichtjes in olijfolie. Voeg de ruw gehakte peterselie (takje en blaadjes) toe en bak gedurende 5 minuten verder al roerend. Voeg de gevogeltebouillon, de salie, het amandelpoeder en de peper toe. Bak 20 minuten op een zacht vuurtje.
  • 2 Mix fijn.
  • 3 Op het bord: schenk de soep uit en versier met salieblaadjes en pompoenzaadolie.

Velouté van amandelen, salie en pompoenzaadolie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept