Velouté van sperziebonen met munt

4
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de sperziebonen schoon, snij ze in
  • 4 Schil en snij de aardappelen in stukken.
  • 2 Hak de ui en de look, fruit ze 2 min. in de olie in een stoofpot op zacht vuur. Voeg dan de sperziebonen toe, de aardappelen, het water en de verkruimelde bouillonblokjes. Breng aan de kook, zet een deksel op de pot en laat 20 min. op zacht vuur sudderen.
  • 3 Neem van het vuur en laat 5 min. rusten. Voeg de muntblaadjes toe en mix de soep.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout en serveer heel warm met brood.

Velouté van sperziebonen met munt is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept