Zoek
Fluweelzachte velouté en korstjes
4
Delhaize
Soep
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 g wortelen
285 g maïskorrels (uit blik, uitgelekt gewicht)
1 ui
2 blokjes ontvette gevogeltebouillon
2 eetlepels olijfolie
korstjes
1 l water
Bereiding
1
Fruit de gehakte ui 5 min. op zacht vuur in een stoofpan met olie.
2
Doe daarbij de geschilde en in schijfjes gesneden wortelen, meng 1 min. en giet er dan het water en de verkruimelde bouillonblokjes bij.
3
Breng aan de kook, doe de goed uitgelekte maïs erbij en laat 20 min. sudderen op een heel zacht vuurtje.
4
Laat 5 min. rusten, mix dan tot een heel gladde soep.
5
Kruid af en dien heet op met korstjes (of giet in een thermos).
Fluweelzachte velouté en korstjes is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Canapés met rookvlees
20 min
Snack
Bekijk recept
Aardappelmousseline
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Fluweelzachte aardappelpuree met kaas uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Fluweelzachte Veloute Au Riz
20-30 min -
Bekijk recept
Fluweelzachte Mosterdsoep *
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept