Tabouleh met honing en vers fruit

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de couscous in een kom, samen met de rozijnen en het kaneelpoeder.
  • 2 Breng 1 kop water aan de kook. Neem van het vuur, voeg de honing toe en giet alles over de couscous. Meng en laat wellen.
  • 3 Rooster, ondertussen, de amandelen in een antikleefpan zonder vetstof.
  • 4 Rasp de schil van de sinaasappel fijn, schil de sinaasappel dan tot op het vruchtvlees. Halveer vertikaal, snij dan in blokjes. Giet alles (schil + vruchtvlees + sap) op de couscous. Doe er het in blokjes gesneden (of afgerist) fruit bij, evenals de amandelen en meng.

Tabouleh met honing en vers fruit is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel van de barbecue
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tabouleh met koolrabi
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde groente met feta & tabouleh
Bekijk recept