Gehaktbrood uit de Cajun-keuken

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Kook de in kleine blokjes gesneden paprika en de fijngehakte ui in een steelpan met kokend water. Reken 3 min. vanaf het hernemen van het kookpunt Giet af, schrik onder koud water en laat uitlekken.
  • 3 Doe het gehakt in een grote kom. Voeg het losgeklopte ei toe, de ketchup, de worcestersaus, de Tabasco, het paneermeel, de fijngehakte bladpeterselie, de nootmuskaat en de komijn. Doe er de uitgelekte groenten bij, kruid met peper en zout, en kneed tot een homogeen mengsel. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Leg bakpapier in een grote ovenschotel. Verdeel het vleesmengsel in twee, maak twee langwerpige "broden" en leg ze in de schotel. Bak 45 min. in de oven.
  • 5 Serveer warm met geroosterde maïs, aardappelen in de schil en een slaatje of koud met een maïssalade.

Gehaktbrood uit de Cajun-keuken is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilafrijst Uit De Indische Keuken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zuurkool Met Rijst Uit De Bulgaarse Keuken
20-30 min -
Bekijk recept
Slanke Keuken-Provencaalse Saus
10-20 min -
Bekijk recept

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept