Aardappelbrochettes met spek en rozemarijn

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en schrob de aardappelen met een borsteltje. Schil niet. Stoom of kook ze in water of in de microgolfoven  Ze moeten gaar , maar nog enigszins vast zijn. Laat afkoelen.
  • 2 Verwarm de oven voor op T°6 – 180°C en neem er de bakplaat uit.
  • 3 Halveer de aardappelen in de lengte (de kleintjes laat je heel), wikkel elk stuk in een half sneetje spek.
  • 4 Maak brochettes met telkens 3 stuks en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Bestrooi met de fijngehakte rozemarijn en bak in 15 min. goudbruin in de oven.
  • 5 Kruid met peper en dien warm op bij vlees, gevogelte of vis.

Aardappelbrochettes met spek en rozemarijn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kwartels met clementines en honing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met wildsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met sinaasappel en kerrie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept