Zoek
Caponata
4
Delhaize
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g platte peterselie
450 g gegrilde groenten met basilicum (Crop's)
2 eetlepels olijven
0,5 chilipeper
1 eetlepel kappertjes
2 eetlepels olijfolie
2 Romeinse tomaten
zout
1 eetlepel balsamico
Bereiding
1
Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Hak een halve handvol peterselie fijn. Snijd de peper in fijne stukjes.
2
Fruit de tomaten en de peper met olijfolie, voeg dan de groenten toe.
3
Voeg de olijven en de kappertjes toe en laat nog 5 minuutjes sudderen.
4
Voeg de gehakte peterselie en de balsamico toe. Kruid af, laat afkoelen en laat het geheel dan nog een uurtje rusten in de ijskast.
5
Dien op bij grillades, antipasti, ...
Caponata is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Couscouscaponata met aubergine
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met caponata
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caponata met pastasalade
30 min-
Bekijk recept
Couscouscaponata met aubergine
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met caponata
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caponata met pastasalade
30 min-
Bekijk recept