Thaise salsa met mango

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij de halve komkommer in twee, verwijder de pitten en snij ook in kleine blokjes. Snij de rode peper en de lenteuitjes fijn (wit + ¾ groen). Doe alles in een slakom.
  • 2 Voeg de pulp van de passievrucht, de vissaus, de fijn geraspte limoenzeste en 4 eetlepels limoensap toe. Meng en kruid bij. Dek af en laat ten minste 30 min. rusten in de koelkast.
  • 3 Dien koud op. Past bij gegrilde vis of scampi, maar ook bij kip en gevogelte.

Thaise salsa met mango is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept