Tomatenmarinade

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de teentjes knoflook fijn. Zet een pannetje op een zacht vuur met de olijfolie, de knoflook en de rozemarijn. Laat even sudderen. Haal na enkele minuten het pannetje van het vuur en laat de knoflook en de rozemarijn nog 10 minuten marineren in de olie. Meng de salsa pomodore, de balsamicoazijn en de gevogeltefond. Giet de olie met de rozemarijn en de knoflook erbij en kruid met zwarte peper. Meng voorzichtig.

Tomatenmarinade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Oesters met pikante tomatensalsa
Snack
Bekijk recept
Zuiderse Ovenschotel Met Kip
30-60 min -
Bekijk recept
Zeevruchtenbrochettes Met Komkommersaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenbrochettes Met Komkommersaus
0-10 min -
Bekijk recept

Oesters met pikante tomatensalsa
Snack
Bekijk recept
Zuiderse Ovenschotel Met Kip
30-60 min -
Bekijk recept
Zeevruchtenbrochettes Met Komkommersaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenbrochettes Met Komkommersaus
0-10 min -
Bekijk recept