Tomaten met schapenkaas

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Snijd de tomaten doormidden en haal de pitten eruit met behulp van een lepel. Kruid de halve tomaten binnenin met peper en zout. Vul ze met de schapenkaas en schik in een ovenschaal.
  • 3 Mix de olijfolie met de dragon en de bieslook, en giet de kruidenolie over de kaas.
  • 4 Bak in de oven gedurende 20 minuten. Serveer warm of lauwwarm.

Tomaten met schapenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade van venkel, sinaasappelen en granaatappel, vinaigrette met bloedappelsien
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Manchego-gemarineerde biet prikker
10 min Snack
Bekijk recept
Kaastaart met groene asperges
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept