Stoemp met blonde linzen en een vleugje curry

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in grove stukken. Stoom ze 30 min. tot ze zacht zijn
  • 2 Kook de linzen apart in niet gezouten kokend water.
  • 3 Plaats de aardappelen en linzen in een kom. Voeg de koude boter in stukjes toe en de curry. Breng op smaak met peper en zout en plet met een pureestamper. Giet de karnemelk erbij en meng met de fijngehakte bieslook.

Stoemp met blonde linzen en een vleugje curry is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept