Saus met bosbessen

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de fijngesnipperde sjalot en de geplet knoflook in de boter.
  • 2 Voeg na 5 minuten het kruidentuiltje en de porto toe. Laat bijna volledig indikken op een hevig vuur.
  • 3 Voeg vervolgens de rode wijn, de bouillon en de bosbessencompote toe.
  • 4 Laat indikken op een matig vuur en voeg een klontje boter en de kruidenmengeling “Cacao & Chili van Santa Maria toe naar eigen smaak.

Saus met bosbessen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept