Boter van Montpellier

8
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de peterselieblaadjes en de bieslookstengels in de beker van de hakmolen. Voeg de uitgelekte ansjovisfilets toe, de kappertjes, de middendoor gesneden augurken, al de eierdooiers en peper. Laat fijnmalen tot een homogene bereiding.
  • 2 Voeg de zachte boter toe en mix met tussenpozen tot een homogene crème.
  • 3 Doe de crème in een kom en roer er met de garde de olie en dan het citroensap onder. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Bewaar in de koelkast tot het opdienen. Heerlijk bij gegrilde vis, geroosterd gevogelte of wit vlees.

Boter van Montpellier is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept