Gevulde paprika

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de paprika’s op een schotel en zet ze onder de hele grill van de oven en draai ze regelmatig. Leg ze op een bord wanneer de schil aan alle kanten zwart is en sluit hermetisch af; laat volledig afkoelen.
  • 2 Hak de ui en de look fijn. Giet 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit deze mengeling gedurende 5 minuten al roerend op een zacht vuur.
  • 3 Giet in een diep bord. Voeg het vlees, de gehakte peterselie, de fijngesneden ham en het ei toe. Kruid met peper en zout en voeg een mespuntje Espelettepeper toe en meng.
  • 4 Haal de zwarte schil van de paprika’s. Snij er voorzichtig het hoedje van en verwijder de zaadjes. Vul de paprika’s met de vleesmengeling. Leg ze op een ovenschotel, overgiet met 2 eetlepels olijfolie en 10 cl water. Zet gedurende 30 minuten in de oven.
  • 5 Serveer de paprika’s met rijst en een groene salade.

Gevulde paprika is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept