Knapperige aubergines op Indiase wijze

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Paneermeel: vermeng een weinig oudbakken brood (of gewoon broodkruim), sesamzaadjes, hazelnoten, korianderzaadjes, kurkuma en droge gember.
  • 2 Snijd de aubergines in rondjes van ±1 cm, bestrooi ze met zout en laat dit even intrekken. Laat ze weken in het broodkruim en verhit ze daarna even in een pan met olijfolie.
  • 3 Bestrooi uiteindelijk met wat verse koriander, fleur de sel (grof kwaliteitszout) en espelettepeper. Serveren met een Indiase mangochutney.

Knapperige aubergines op Indiase wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept