Speciale aardappelen en aromatische boter voor de barbecue

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de boter: meng eerst alle ingrediënten (zonder de boter) om een vrij homogene textuur te verkrijgen. Meng dan alles met een vork door de boter. Zet even aan de kant.
  • 2 Kook de aardappelen ± 40 min. met stoom. (De tijd hangt af van de grootte; prik af en toe om te checken).
  • 3 Zodra ze gaar zijn, snijd je ze in
  • 2 Gril ze langs alle kanten op de barbecue, met een beetje olijfolie.
  • 4 Serveer bij de aardappelen huisbereide aromatische boter en vis of vlees.

Speciale aardappelen en aromatische boter voor de barbecue is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept