Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt

8
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de honing en de melk zacht op in een steelpan tot de honing gesmolten is. Giet in een kom met de muesli, meng goed en laat 30 minuten zwellen.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Doe ook het losgeklopte ei, de sesamolie en de grof gehakte noten in de kom. Meng goed.
  • 3 Bevochtig een kleine, rechthoekige ovenschaal (20 x 15 cm) en bekleed ze met bakpapier. Stort het mengsel erin, druk goed aan en bak 20 minuten in de oven. Draai het gebak om op een taartrooster, trek het papier los en laat afkoelen.
  • 4 Snij het gebak in
  • 8 Klop de yoghurt los en voeg er stilaan de poedersuiker bij tot je een homogene massa krijgt. Bestrijk elke reep met wat glazuur. Laat rusten tot het glazuur opstijft.

Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Mueslireep met fruit en chocolade
5 min Gebak
Bekijk recept
Mueslireep Met Fruit En Chocolade
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept