Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus

4
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de eieren in een steelpan met koud water, breng aan de kook en laat gedurende 9 à 10 min. koken, volgens de grootte van de eieren.
  • 2 Snijd de augurkjes en de uitjes in azijn fijn. Meng ze met mayonaise en peterselie.
  • 3 Laat de eieren uitlekken en dompel ze enkele minuten onder in koud water. Pel ze en garneer ze naar smaak met stukjes wortel, olijf en/of kerstomaat om er zo diertjes, paddenstoelen, enz van te maken.
  • 4 Dien op met tartaarsaus en een beetje sla.

Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schelvis met korstje van pickleschips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Grappige Zuurkoolschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tea bag cookies
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wentelteef Spiesjes
20-30 min -
Bekijk recept
Boboti een gerecht uit Zuid Afrika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept