Lamskebab op een stokje met wortelsla en dipsaus met munt

4
Snack
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de satéstokjes eerst enkele uren in water zodat ze niet verbranden op de BBQ.
  • 2 Meng het gehakt met de geraspte ui, look en chili. Meng er ook de peterselie onder.
  • 3 Vorm het gehakt mooi rond de satéstokjes als worstjes. Wrijf ze in met olie en grill ze gaar.
  • 4 Snij wortel en koolrabi in julienne of rasp en maak er een salade van door te besprenkelen met limoen en olijfolie en af te werken met gekleurde amandelschilfers en koriander.
  • 5 Meng de yogurt met munt, limoen en honing en kruid af.
  • 6 Verwarm de pittabroodjes kort op de grill en serveer erbij.

Lamskebab op een stokje met wortelsla en dipsaus met munt is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskebab op een stokje met wortelsalade en dipsaus met munt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskebab met komkommer-muntsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase lamskebab met bietensalade en komijn-crème fraîche
2 uur-
Bekijk recept
Lamskebab Met Yoghurt
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept