Boterham met kaaswrongel en stroop

4
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de boterhammen lichtjes.
  • 2 Laat ze afkoelen op een rooster of keukendoek.
  • 3 Besmeer met kaaswrongel en overgiet daarna met fijne stroopslierten (met behulp van een koffielepel).
  • 4 Dien onmiddellijk op.

Boterham met kaaswrongel en stroop is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept