Taart met reine-claudes en plattekaas

8
20 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
  • 2 Gebruik de mixerkloppers om de plattekaas te mengen met de olie, de kandijsuiker en 2 eieren. Voeg de bloem toe, het suiker en de kaneel, klop opnieuw en voeg de 2 andere eieren toe. Klop tot een luchtig en glad beslag.
  • 3 Leg bakpapier in een ronde, diepe taartvorm en stort er het beslag in.
  • 4 Halveer de reine-claudes en verwijder de pitten. Leg ze dicht bijeen, met de snijkant naar onder, op het beslag. Bak 50 min. in de oven.
  • 5 Laat even afkoelen en ontvorm op een taartrooster.
  • 6 Serveer op kamertemperatuur.

Taart met reine-claudes en plattekaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Plattekaas met bieslook en sjalot
20 min
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toastjes met ham en kaas en fruitbrochettes
Lunchgerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept