Vurige aardbeiflensjes

4
35 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de melk, de zelfrijzende bloem en de eieren in een kom.
  • 2 Voeg er de Becel, de witte suiker en het zout aan toe en roer alles tot een homogeen deeg (gebruik eventueel een staafmixer) en laat een half uur rusten.
  • 3 Schil en ontpit de appelen en snij ze in mooie stukken.
  • 4 Spoel de aardbeien af onder stromend water, haal de steel weg en snij ze in twee.
  • 5 Verwarm de pannenkoekenpan met wat Becel en bak mooie dunne flensjes
  • 6 Verwarm een tweede pan met becel en bak de appel goudbruin.
  • 7 Voeg er de bruine suiker aan toe.
  • 8 Laat het geheel nog 30 seconden bakken en besprenkel met balsamicoazijn.
  • 9 Serveer de flensjes met het fruit en werk af met frambozencoulis.

Vurige aardbeiflensjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vurige Aardbeiflensjes
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Vurige Kippate
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Valentijnrecept Vurige Rumbanaan
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vurige Espresso
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vurige Tomaten
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept