Zoek
Vijgenchutney
2
Delhaize
Ontbijt
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
70 g gekonfijte biosinaasappelschil
3 kruidnagels
0.5 koffielepel mosterdzaad
1 rode ui
150 g suiker
400 g verse vijgen
150 ml witte wijnazijn
Bereiding
1
Snijd de vijgen in fijne stukjes. Pel de rode ui en snijd eveneens fijn.
2
Zet een pot op een zacht vuur en doe alle ingrediënten samen in de pot.
3
Laat dit geheel ongeveer 40 min koken en indikken, roer af en toe zodat het geheel niet aanbrandt.
4
Schep de chutney in potten en sluit af met een deksel.
5
Laat afkoelen.
Vijgenchutney is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bierpannenkoek met salami
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse kaas met dadel-notentapenade en vijgenchutney
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bierpannenkoek met salami
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse kaas met dadel-notentapenade en vijgenchutney
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept