Meloen met sabayon

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de meloenen en verwijder de pitten. Schep er met een parisiennelepel bolletjes uit.
  • 2 Klop voor de sabayon de eidooiers en enkele druppels citroensap samen met de wijn op een zacht vuur tot een schuimige massa.
  • 3 Serveer de meloenen met de warme sabayon in mooie glazen. Werk af met een afgebrokkelde koek.

Meloen met sabayon is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept