Zoek
Coupe Mont Blanc
4
35 min
Delhaize
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels brandewijn (of cognac)
15 cl dikke verse room
500 g Kastanjes natuur (gepeld, gekookt, vacuüm verpakt)
180 g poedersuiker
2 eetlepels volle melk
1 mespunt zout
Bereiding
1
Doe de kastanjes in een kookpan, voeg koud water toe en breng aan de kook.
2
Laat 45 min. op een zacht vuur koken.
3
Laat uitlekken en mix samen met de melk, de poedersuiker en het zout.
4
Laat afkoelen.
5
Verdeel de kastanjecrème over de coupes.
6
Klop de verse room op samen met de alcohol en giet over de kastanjecrème.
7
Serveer goed gekoeld.
Coupe Mont Blanc is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min
Snack
Bekijk recept
Slagroomijs met vijgensaus
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen met pistache
Bekijk recept
Aspergecocktail
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept