Coupe Mont Blanc

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de kastanjes in een kookpan, voeg koud water toe en breng aan de kook.
  • 2 Laat 45 min. op een zacht vuur koken.
  • 3 Laat uitlekken en mix samen met de melk, de poedersuiker en het zout.
  • 4 Laat afkoelen.
  • 5 Verdeel de kastanjecrème over de coupes.
  • 6 Klop de verse room op samen met de alcohol en giet over de kastanjecrème.
  • 7 Serveer goed gekoeld.

Coupe Mont Blanc is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen met pistache
Bekijk recept
Aspergecocktail
30 min Voorgerecht
Bekijk recept