Zoek
Taart met druiven en gekonfijt fruit
4
35 min
Delhaize
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g bloem 2 extra eetlepels
15 cl bruine rum
2 eieren
150 g fijne kristalsuiker
100 g gekonfijt fruit in blokjes
3 cl melk
olijfolie voor de vorm
2 koffielepels vanille-extract
200 g witte druiven (zonder pit)
15 cl zachte olijfolie
2 eetlepels bakpoeder
1 mespunt zout
Bereiding
1
Laat de druiven 1 uur weken in de rum. Olie een ronde vorm (met antiaanbaklaag – ong. 20 cm diameter) in.
2
Klop suiker, olie en vanille samen op. Voeg er de eieren een voor een aan toe, daarna de melk en de gezeefde bloem met bakpoeder en zout.
3
Laat de druiven uitlekken, haal ze door de bloem en meng ze door het deeg. Giet dit alles in de vorm.
4
Bestrooi met het gekonfijte fruit. Laat 50 min. bakken in een warme oven op stand 6 (180°C). Laat lauw worden, ontvorm en dien koud op.
Taart met druiven en gekonfijt fruit is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept