Gazpacho met fruit

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vruchtvlees van de meloen en de watermeloen in blokjes. Doe ze in de beker van de hakmolen en voeg de in stukjes gesneden aardbeien, het citroensap en de suiker toe. Mix tot een gladde coulis.
  • 2 Snij het overige fruit in kleine blokjes, doe ze in een kom, dek af en zet alles (het fruit + de coulis) minstens 2 uur in de koelkast.
  • 3 Giet de gazpacho net voor het serveren in schaaltjes, voeg de fruitblokjes toe en werk af met munt.
  • 4 Serveer meteen.

Gazpacho met fruit is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept