Pannacotta van ricotta met aardbeientartaar en basilicum

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ricotta in een slakom met een vork goed dooreen. Zet opzij.
  • 2 Laat de gelatine weken in wat koud water. Wring uit om het overtollige water te verwijderen.
  • 3 Warm de karnemelk op in een steelpan met de suiker en vanille, zonder aan de kook te brengen.
  • 4 Haal van het vuur en voeg er de gelatine aan toe.
  • 5 Voeg de karnemelk toe aan de ricotta en meng goed.
  • 6 Verdeel de ricotta over glazen coupes.
  • 7 Bewaar 1 u. in de koelkast.
  • 8 Meng in een slakom de aardbeien met de schil en het sap van de citroen.
  • 9 Meng de basilicumblaadjes met de olijfolie. 1
  • 0 Meng bij het serveren de aardbeiblokjes met de geparfumeerde olie. Verdeel dit mengsel over de coupes. Versier met blaadjes basilicum.

Pannacotta van ricotta met aardbeientartaar en basilicum is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Panna cotta taart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidenpannacotta met rivierkreeftjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannacotta met chocolade en bosbessen
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannacotta Met Caramelsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept