Ardense forel met Chinese kool, sojavinaigrette en sesamolie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom de rijstazijn en de sojasaus. Kruid met peper en zout.
  • 2 Voeg er geleidelijk de sesamolie en de koolzaadolie aan toe.
  • 3 Meng er dan de koriander onder. Zet dit opzij.
  • 4 Leg de forellen in de mandjes van een elektrische stomer of een stoompan.
  • 5 Kruid ze met peper. Stoom ze 5 minuten.
  • 6 Voeg er de in reepjes gesneden Chinese kool aan toe. Laat nog 5 minuten stomen.
  • 7 Verdeel de forellen en de Chinese kool over de borden.
  • 8 Besprenkel met de vinaigrette. Bestrooi met zout met algen.
  • 9 Versier met een takje koriander.

Ardense forel met Chinese kool, sojavinaigrette en sesamolie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep van doperwten en peultjes met gerookte forel
Lunchgerecht
Bekijk recept
Omelet met Ardense ham
20 min
Bekijk recept