Aardappelsalade en kippers met aromaten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat 500 g kippers (zachte, gerookte haringen) in de koelkast 2 uur weken in 4 eetlepels arachideolie. Laat uitlekken.
  • 2 Leg 800 g gekookte, gepelde en nog hete aardappelen op borden.
  • 3 Besprenkel ze met 20 cl droge, fruitige witte wijn, bestrooi dan met 6 gesnipperde grijze sjalotten en 2 gesnipperde witte uien die samen met 1 koffielepel korianderzaadjes 5 min. werden gefruit in 2 eetlepels arachideolie.
  • 4 Voeg de stukken haring toe.
  • 5 Besprenkel het geheel met 2 eetlepels wijnazijn opgeklopt met 1 eetlepel sterke mosterd, de olie waarin de kippers hebben geweekt, 2 koffielepels kappertjes op azijn (uitgelekt), peper en zout.

Aardappelsalade en kippers met aromaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met aromaten en witte wijn
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord konijn met aromaten in korst
0 min
Bekijk recept
Minestrone alla Casalinga
0 min
Bekijk recept
Gebakken Roodbaars Met Mozzarella En Specerijen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept