Zoek
Eendenborst met frambozen
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eendenborsten
125 g frambozen
2 eetlepels frambozenazijn
zout
zwarte peper van de molen
Bereiding
1
Doorprik het vel van de eend op verschillende plaatsen met een vork.
2
Doe er peper en zout op en braad ze, met het vel naar beneden, 8 min. op een hoog vuur in een gietijzeren stoofpan.
3
Haal ze uit de pan, giet het braadvet weg, en leg ze daarna opnieuw in de stoofpan met het vel naar boven.
4
Laat de eendenborsten nog 5 min. braden op een matig vuur.
5
Verwijder ze opnieuw, giet het braadvet weg, deglaceer de braadresten met de azijn en laat 1 min. inkoken.
6
Voeg vervolgens de eendenborsten en de frambozen toe. Dek af en laat 10 min. rusten.
7
Serveer in plakjes, omringd door frambozen en overgoten met saus.
Eendenborst met frambozen is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Mango-frambozenjelly's
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept