Eendenborst met frambozen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doorprik het vel van de eend op verschillende plaatsen met een vork.
  • 2 Doe er peper en zout op en braad ze, met het vel naar beneden, 8 min. op een hoog vuur in een gietijzeren stoofpan.
  • 3 Haal ze uit de pan, giet het braadvet weg, en leg ze daarna opnieuw in de stoofpan met het vel naar boven.
  • 4 Laat de eendenborsten nog 5 min. braden op een matig vuur.
  • 5 Verwijder ze opnieuw, giet het braadvet weg, deglaceer de braadresten met de azijn en laat 1 min. inkoken.
  • 6 Voeg vervolgens de eendenborsten en de frambozen toe. Dek af en laat 10 min. rusten.
  • 7 Serveer in plakjes, omringd door frambozen en overgoten met saus.

Eendenborst met frambozen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept