Zoek
Judd
4
35 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels bloem
150 g gerookte spekblokjes
2 takjes groene selder in schijfjes
3 kruidnagels
1 laurierblad
10 cl Luxemburgse riesling
peper en zout
1 prei in schijfjes
1 ui
300 g varkensgebraad
4 takjes vers bonenkruid
6 witte peperbolletjes
4 wortelen in blokjes
Bereiding
1
Leg het gebraad in een stoofpan, bedek het met koud water, voeg de spekblokjes toe en breng aan de kook.
2
Laat 15 min. koken en schuim af en toe af.
3
Voeg peper, de gepelde ui doorprikt met kruidnagels, het laurierblad, de groenten en de wijn toe.
4
Dek af en laat 2 u. koken op een zacht vuur.
5
Laat de bloem kleuren in de hete boter.
6
Voeg 3 eetlepels kookvocht van het vlees toe en klop het geheel goed op.
7
Voeg het vlees toe en laat 20 min. doorkoken op een zacht vuur.
8
Draai het vlees regelmatig om.
9
Schik het in plakjes op warme borden, overgiet met saus en bestrooi met bonenkruid. 1
0
Dien op met tuinbonen.
Judd is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Judd Mat Gaardebouner (uit Luxemburg)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Judd Mat Gaardebouner (uit Luxemburg)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept