Lamsrug in een korstje van tuinkruiden

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Meng in een grote slakom de olijfolie met de rozemarijn, peterselie en de fijngehakte look. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Bestrijk de lamsrug met deze bereiding. Schil de worteltjes en de courgettes en snij ze in stokjes. Was de prinsessenboontjes en maak ze schoon.
  • 3 Rooster de lamsrug in de oven gedurende 16 minuten. Stoom ondertussen de worteltjes en voeg na een paar minuten ook de rest van de groenten toe.
  • 4 Haal de lamsrug uit de oven, wikkel in aluminium folie en laat nog 10 minuten rusten. Versnij de lamsrug rib per rib en dien op met de gestoomde groenten.
  • 5 Garneer met gehakte peterselie. Besprenkel met citroensap om de smaak te versterken.

Lamsrug in een korstje van tuinkruiden is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsrug met olijven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrug in een korst van zoete kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamsrug met tijm gevuld met emmental
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrug in een korst van zoete kruiden
0 min
Bekijk recept