Zoek
Lamsschnitzel met Oud Brugge met verse vijgen en Royal Gala
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
balsamicoazijn Delhaize
100 g bloem
2 eieren, losgeklopt
1 eetlepel gehakte salie
lamsvlees «The Hills» zonder been
olijfolie
1 bosje platte peterselie
Oud Brugge Delhaize, geraspt
200 g paneermeel
peper en zout
1 Royal Gala appel
1 zakje rucola
1 eetlepel verse tijm
12 verse vijgen in 4 gesneden
Bereiding
1
Kruid het lamsvlees met zout en peper, salie en tijm.
2
Meng de chapelure met geraspte kaas, wentel de lamschijven door de bloem dan door de losgeklopte eieren en tenslotte door de chapelure en kaas.
3
Bak de schnitzels in olijfolie tot ze goudbruin zijn.
4
Meng de rucola met de peterselie, besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn.
5
Vermeng het geheel met in blokjes gesneden Royal Gala en in 4 gesneden vijgen.
6
Serveer het slaatje naast de schnitzels.
Lamsschnitzel met Oud Brugge met verse vijgen en Royal Gala is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met gerookte forel en appel
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige geitentaboulé
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Luchtige vanillehangop
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcharlotte met crème fraîche
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Eastern Marakesj
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept