Lamsrug met olijven

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de paprika’s zwart worden onder de ovengrill. Bewaar ze 15 min. in een plastic zakje.
  • 2 Pel ze, maak ze schoon en snijd het vruchtvlees in reepjes. Kruid het vlees met peper en zout en bestrijk het met olijfolie.
  • 3 Laat het gedurende 30 à 35 min. (volgens de verkozen bakwijze) braden in een warme oven (stand 8, 240° C).
  • 4 Voeg 5 min. voor het einde van de baktijd de paprikareepjes, de olijven, de oregano, het sap en de citroenschijfjes toe.
  • 5 Schik het in schijven gesneden vlees en de groenten op een warm bord.

Lamsrug met olijven is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Lamsrug in een korst van zoete kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrug in een korstje van tuinkruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamsrug met tijm gevuld met emmental
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrug in een korst van zoete kruiden
0 min
Bekijk recept